CNC MACHINE AANSTURING MET POINTLINE CAM

De flexible CAD/CAM oplossing van het ontwerp tot aan de productie

 

 

 

EENVOUDIG EN SNEL CNC-PROGRAMMA'S GENEREREN

De Pointline CAM module genereert de voor de productie benodigde bewerkingen en vertaald deze naar bestanden die rechtstreeks in de CNC software geopend en verwerkt kunnen worden.

Of u nu werkt met de standaard parametrische kasten uit de bibliotheek, met zelf getekende objecten, of een combinatie hiervan,  de bestanden voor de CNC software zijn met enkele muiskliks gegenereerd.

HIGHLIGHTS

Enkele highlights van deze module:

 • 3D

  Direct vanuit 3D naar de CNC

  Genereer direct in Pointline 3D, de bestanden voor uw CNC software.

 • stdi_613_128

  Optimale visuele controle

  In Pointline 3D heeft u een optimale visuele controle op de constructie.

 • stdi_659_128

  Intelligente corpusbibliotheek

  Alle componenten in de intelligente corpusbibliotheek, zijn voorzien van verbinders, scharnieren en ladegeleiders. Natuurlijk allemaal met de benodigde boringen, groeven en sponningen.

 • stdi_815_128

  Ook voor individuele constructies

  Ook zelf getekende constructies kunnen met enkele muiskliks met elkaar worden verbonden, met voor gedefinieerde verbindingen uit de bibliotheek.

 • stdi_699_128

  Automatisch herkennen van bewerkingen

  Pointline CAM herkent automatisch bewerkingen zoals groef, sponning, boring, pocket (uitkamering), omfrezing, zagen onder hoek, ...

  Bijvoorbeeld: een in Pointline uitgeknipte sparing, wordt in de CNC software herkent als een pocket. Een in Pointline uitgeknipte groef, wordt in de CNC software, afhankelijk van de gekozen instelling, gezaagd of gefreesd.

 • bibliotheek

  Bibliotheek met verbinders en ladegeleiders

  Verbinders en ladegeleiders zijn eenvoudig in de bibliotheek aan te passen. Heeft u een nieuwe verbinder gevonden, dan kunt u deze aan de bibliotheek toevoegen.

 • stdi_095_128

  Koppeling met gangbare CNC programma's

  Pointline CAM kan gekoppeld worden aan de meeste gangbare CNC programma's. Met de programma's BiesseWorks, bSolid, NC-Hops, WoodWop, Xilog Maestro, TPACAD en F4Integrate, is de uitwisseling in het programma-eigen bestandsformaat (*.cix, *.hop, *.mpr, *.xcs, *.tcn, *.f4g). Met de overige programma's vindt de uitwisseling plaats in het DXF formaat.

 • Snel inzetbaar

  Pointline CAM is snel inzetbaar, zonder veel opleiding en langdurige implementatie.

 • aanpassing

  Verbindingen bewerken

  Ingrijpen op de automatisch gegenereerde verbindingen is altijd mogelijk. Een extra verbinder? Een verbinder iets verplaatsen? Is altijd mogelijk en met de normale bewerkingscommando's.

IMPRESSIES

Enkele voorbeelden van Pointline CAM in gebruik:

De pantry in onderstaande film, wordt getekend met parametrische componenten uit de standaard Pointline bibliotheek. Deze componenten kunnen geheel naar behoefte worden ingesteld, in afmeting en uitvoering.

Het meubel in onderstaande film, wordt grotendeels zelf getekend. Voor de standaard onderdelen (legplanken en fronten) worden parametrische componenten uit de standaard PointLine bibliotheek gebruikt.

Informatie aanvraag

Wilt u meer informatie over onze producten, diensten en opleidingen?
Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Adres

Panovenweg 1
5708 HR Helmond

Contact

Tel: +31 492 82 01 08
E-mail: info@borm-nederland.nl

privacy verklaring