OOK NA DE AANKOOP STAAN WE VOOR U KLAAR

 

 

 

keuken2
Bild_07
1wandmeubeltv

DIENSTEN

BORM Nederland verkoopt niet alleen software, wij bieden u ook diverse diensten. Naast onze standaard diensten zoals opleidingen en support, kunnen wij u ook de volgende diensten aanbieden.

Bibliotheken opbouw

U gebruikt eigen producten die niet in de standaard PointLine bibliotheek zitten. Hierdoor onstaat de behoefte aan een speciaal op uw werkzaamheden gerichte bibliotheek voor gebruik in PointLine. Ook hier kunnen wij u helpen. Wij kunnen u adviseren bij de opbouw van deze bibliotheek, maar kunnen ook u het werk uit handen nemen en deze bibliotheek voor u opbouwen.

Software aanpassing

Het is ook mogelijk om onze software aan te passen aan uw wensen.  Uw eigen workflow en gebruikersinterface, op maat gemaakte koppelingen met andere programma's, dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden.

OPLEIDINGEN

Een goede opleiding is belangrijk voor een snelle implementatie van het programma in uw bedrijf. Ook al zijn de programma’s van BORM Informatik zeer gebruikersvriendelijk, een goede opleiding levert zijn geld snel op. Een goed opgeleide gebruiker kent de mogelijkheden van het programma en weet deze ook toe te passen. BORM Nederland verzorgt opleidingen voor nieuwe gebruikers en voor bestaande gebruikers die zich in een bepaald onderdeel verder willen verdiepen.
De opleidingen worden bij u op kantoor of in de opleidingsruimte bij BORM Nederland gegeven.

BORM Nederland biedt voor PointLine zowel standaardopleidingen als opleidingen op maat aan:

updatetraining

 

Standaard opleidingen

De standaard opleidingen hebben vastomlijnde lesinhoud. Elke standaard opleiding duurt ongeveer 6 uur. Deze worden in groepsverband georganiseerd, waarbij het maximale aantal deelnemers wordt beperkt tot 6. Deze opleidingen vinden plaats in Aarle-Rixtel en een lunch is inbegrepen.

Opleidingen op maat

Bij een opleiding op maat wordt geheel in overleg met u de inhoud en het doel van de opleiding bepaald. Deze opleidingen worden altijd in dagdelen van ongeveer 4 uur gegeven en kunnen naar keuze in Aarle-Rixtel of bij u op kantoor plaatsvinden.

Informatie aanvraag

Wilt u meer informatie over onze producten, diensten en opleidingen?
Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Adres

Panovenweg 1
5708 HR Helmond

Contact

Tel: +31 492 82 01 08
E-mail: info@borm-nederland.nl

privacy verklaring