BREUKERD INTERIEURS

Logo_wit

Het is een genoegen om te werken met de CAD- en ERP-programma’s van Borm en we kunnen met volle overtuiging zeggen dat het een verademing is. Zowel de software als de organisatie hebben ons positief verrast.

Pointline CAD heeft ons in staat gesteld om gedetailleerde en indrukwekkende ontwerpen te creëren. De gebruiksvriendelijkheid en de uitgebreide tools hebben ons werk aanzienlijk vergemakkelijkt. We zijn nu completer en productiever dan ooit tevoren.

Het Smart ERP programma van Borm heeft onze bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en gestroomlijnd. Dit heeft onze efficiëntie verhoogd.

RICK KLEINSMAN, EIGENAAR

UW INTERIEUR OP MAAT

Breukerd Interieurs, gespecialiseerd in keuken- en interieurontwerp voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Wij houden van een strakke en moderne uitstraling op gebied van interieur design. Voor Breukerd blijft het een uitdaging om voor uiteenlopende toepassingen iets speciaals te blijven maken. Daarbij voldoen onze interieurs niet alleen aan praktische verwachtingen, maar zeer zeker aan de juiste functionaliteit. De verkoper is ook de monteur! Daardoor kunnen wij uw wensen perfect vertalen in uw interieur in onze eigen werkplaats.

Adres

Panovenweg 1
5708 HR Helmond

Contact

Tel: +31 492 82 01 08
E-mail: info@borm-nederland.nl

privacy verklaring