Bel ons: 0492 820 108

NIEUW: TrunAPP

Meubels online verkopen

U biedt uw klanten eenvoudig de mogelijkheid om zelf hun meubels te plannen: mobiel, waar, wanneer en met wie - afbeelding en prijsindicatie inbegrepen. U profiteert van alle voordelen van een internetwinkel met minimaal onderhoud. Via een link die u op uw website plaatst, ontvangt uw klant alle informatie over het gebruik van de gratis APP - ongeacht of het een Android-, Apple- of Windows-tablet is.

Thuis op de bank ontwerpen

Met TrunAPP kan uw klant eenvoudig op maat gemaakte meubels op hun tablet of smartphone plannen. Dankzij de afbeelding en de eerste prijsindicatie overtuigt u uw klanten nog voor het eerste contact met vakbekwaamheid. De klant is er zeker van dat hij de juiste contactpersoon heeft gevonden en kan u zijn ontwerp met een druk op de knop verzenden. In een persoonlijk gesprek bespreekt u vervolgens de details samen met de klant.

Directe koppeling met de werkvoorbereiding

De tekening van de APP wordt direct in 3DGENERATOR ingelezen, waarna u de definitieve uitvoering bepaald en een individuele aanbieding samenstelt. Zodra de bestelling is geplaatst, levert 3DGENERATOR alle gegevens voor het bestellen van het materiaal en het vervaardigen van het meubilair met een druk op de knop. Indien gewenst, tot aan de CNC-machine.

3DGENERATOR

Meubels eenvoudig ontwerpen, construeren en produceren

3DGENERATOR: Snel en eenvoudig kasten ontwerpen en producerenDe 3DGENERATOR is een intuïtief bedienbaar programma voor het ontwerpen, construeren, berekenen en voorbereiden van meubels.

Het gebruik van de 3DGENERATOR is zo eenvoudig, dat u al snel met de klant erbij uw eerste meubels gaat ontwerpen. Er zijn slechts weinig parameters nodig en de wens van de klant wordt als 3D-model virtueel grijpbaar.

De 3DGENERATOR genereert direct de CNC-programma’s voor alle gangbare systemen en kan volledig geïntegreerd worden in de andere programma’s van BORM: PointLineCAD, EVO en BORM Business.

Presenteren

In de 3DGENERATOR kunnen alle parameters direct ter plaatse zo vaak u wenst, worden gewijzigd en aan de klant worden gepresenteerd.

Reeds gemaakte ontwerpen (rekken, kasten, sideboards, keukenmeubels, enz.) worden gemakkelijk geladen en weer aangepast.

Doordat de 3DGENERATOR ook corpussen onder dakhellingen of gekromde vormen kan genereren, kunnen de meubels optimaal aan de ruimtelijke en decoratieve omstandigheden worden aangepast.

3DGENERATOR kast ingevoegd in een 3D PointLine tekening
Voor een realistische en overtuigende presentatie neemt u de geconstrueerde meubelen snel en makkelijk over in PointLineCAD.

Complexe projecten

Heel eenvoudig worden u per muisklik de stuklijsten, zaaglijsten, 2D- en 3D tekeningen of zelfs CNC-programma’s gegeven.

U bepaalt de positie van de doorsnedes die samen met de drie aanzichten (voor-, zij- en bovenaanzicht) ook als 2D tekening voor de verdere verwerking in PointLineCAD kunnen worden geïmporteerd.

U kunt de ontwerpen uit de 3DGENERATOR ook als 3D tekening in PointLineCAD openen en verder bewerken. Zo dient de 3DGENERATOR ook bij complexe projecten als uitgangsbasis en zorgt hij voor de nodige gegevens voor de calculatie en productie. De gegevens van de onderdelen worden doorgegeven aan de CNC-software en automatisch geproduceerd.

Berekening

Door een druk op de knop wordt de actuele constructie doorgegeven aan het calculatie programma BORM Business of wordt er een stuklijst in de vorm van een Excel-tabel of een tekstbestand gegenereerd, die de benamingen en maten van elk benodigd deel bevat.

Zo worden fouten uitgesloten en de klant krijgt in slechts enkele minuten een eerste offerte. Al de opgeslagen instellingen kunnen snel en makkelijk worden veranderd.

Zo ziet de klant direct hoe zijn wensen voor verandering in de kosten worden weerspiegeld.

CNC-aansturing

De 3DGENERATOR is zodanig ontwikkeld dat dure programmeerwerkzaamheden wegvallen. Zo spaart de gebruiker veel tijd en stelt hij de correcte uitvoering veilig.

De 3DGENERATOR geeft kant-en-klare CNC-programma’s voor PanelCAM, NC-HOPS, CAMPUS, WoodFlash, FlashNest, TwinCAM, WoodWop, Xilog, NC-Studio, ActiveNC, BIMACut, Genesis, Biesse Works, Dübelspecht en verdere programmeersystemen met een druk op de knop.

Dat maakt het snel doorgeven aan de productie mogelijk. Hang-en-sluitwerk (scharnieren, ladegeleiders, lades en plaatverbindingen) zijn vooraf te definiëren en worden bij de berekening en bij het genereren van de CNC-programma’s gebruikt om een exacte berekening te verzekeren.

Informatie aanvraag

Wilt u meer informatie over onze producten, diensten en opleidingen?
Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Adres

De Duivenakker  1A
5735 JA Aarle Rixtel

Contact

Tel: +31 492 82 01 08
E-mail: info@borm-nederland.nl

privacy verklaring