WEREN INTERIEURPROJECTEN

Logo_WEREN

Wij werken sinds 2018 met Smart ERP en sinds 2020 met Pointline CAD + CAM. Met Pointline CAD maken wij de 3D verkooptekeningen, waaruit middels de CAM module, de bestanden voor de CNC worden gegenereerd.

In Smart ERP worden onder andere de offertes, facturen en bestellingen gemaakt. Smart ERP geeft mij overzicht en daardoor rust.

De mensen van Borm zijn zeer deskundig en fijn om mee te overleggen wat er allemaal mogelijk is met de programma's.

TON WEREN, EIGENAAR

WEREN VOOR MAATWERK KEUKENS EN INTERIEUR

Weren Interieurprojecten adviseert, ontwerpt en realiseert interieurprojecten voor bedrijven en particulieren in de breedste zin van het woord. Door gebruik te maken van onze jarenlange ervaring in het bouwen van een groot aantal interieurs bent u bij ons aan het juiste adres als u uw inrichting op een professionele en stijlvolle wijze uitgevoerd wilt zien worden. Wij adviseren u niet alleen bij de keuze van het ontwerp, maar denken juist ook met u mee over bijvoorbeeld de te gebruiken materialen en hoe de inrichting het beste tot zijn recht komt binnen uw praktijk, kantoor of huis. De realisatie van een interieur wordt aan hand van een overzichtelijke planning uitgevoerd zodat de bouw efficiënt wordt uitgevoerd. Hierdoor wordt mogelijke overlast bij de bouw zo veel mogelijk beperkt en is uw betreffende bedrijfs- of woonruimte binnen korte tijd weer volledig bruikbaar.

Onze ruime werkplaats is voorzien van professionele en moderne machines en apparatuur en uiteraard door de inzet van onze ervaren en gemotiveerde medewerkers weten wij ieder interieur op een smaakvolle wijze vorm te geven, waarbij de wensen van onze klanten zoveel mogelijk tot hun recht komen.

Adres

Panovenweg 1
5708 HR Helmond

Contact

Tel: +31 492 82 01 08
E-mail: info@borm-nederland.nl

privacy verklaring