AVIdee Interieurs

Logo_AVIDEE

Al een kleine 10 jaar werk ik (zeer tevreden) met het 3D tekenprogramma Pointline CAD. Het programma biedt veel mogelijkheden ter ondersteuning bij verkoop en in de productie van maatwerk interieurs. De klant krijgt met een 3D tekening meteen een beeld van hoe het maatwerk meubilair of totaal interieur eruit komt te zien. Veel lastige details kunnen in de tekening al uitgewerkt worden, zodat je in de werkplaats de getekende puzzel makkelijk en nauwkeurig kunt maken.

Erg fijn is de ondersteuning wanneer ik vast loop bij het gebruik van een tool in een tekening. Geduldig en accuraat word ik dan geholpen, zodat ik weer verder kan met het maken van mijn puzzel. Kortom erg tevreden met Team Borm Nederland!

ARNO VAN IERSEL, EIGENAAR

ONTWERPEN, MAATWERK, KEUKENS EN INTERIEUR.

AVIdee Interieurs is een interieurbouwbedrijf met opdrachten in zowel woning- als bedrijfsinrichtingen. Wij produceren en plaatsen hoogwaardig maatwerkmeubilair, zoals keukens/pantry’s, (kleding)kastenwanden (Dressing).

Avidee Interieurs werkt graag mee aan de realisatie van uw idee!

Adres

Panovenweg 1
5708 HR Helmond

Contact

Tel: +31 492 82 01 08
E-mail: info@borm-nederland.nl

privacy verklaring