PointLine: SmartCalc

Een eenvoudige calculatie op basis van uw tekening

Met deze eenvoudige prijsberekening kan PointLine CAD worden gebruikt om snel en eenvoudig uit de tekening te calculeren en direct in combinatie met het ERP een offerte te maken. Hierbij ligt de focus op een eenvoudige aanpak van een toeslagberekening met een minimum aan stamgegevens. Deze gegenereerde gegevens kunnen vervolgens tijdens de projectuitvoering verder worden gebruikt, waardoor doorlooptijden worden gegenereerd en ook de foutenbronnen bij de projectuitvoering merkbaar worden verbeterd.

Omdat de verkoopprocessen steeds complexer en tijdrovender worden, stellen wij de processen gestroomlijnder voor u beschikbaar en gekoppeld aan de vervolgtrajecten. Daarnaast worden ook de rekengegevens meegeleverd om het laagst mogelijke onderhoud mogelijk te maken.

Schematisch het proces van de tekening naar de calculatie