PointLine CAD: Online tekeningen

PointLine CAD online tekeningen – Overal tekenen

De afgelopen twee jaar hebben laten zien dat een mobiele werkplek de toekomst kan zijn. Bovenal heeft het thuiskantoor zijn weg gevonden. De nieuwe mobiele toegang tot documenten biedt u optimale ondersteuning bij uw manier van werken.

Of het nu vanuit huis, in de trein of op de bouwplaats is. U heeft altijd toegang tot uw CAD-tekeningen.

Dankzij de BormServer is het bewerken van de CAD-tekening op het lokale apparaat kinderspel en vereist geen IT-kennis. PointLine CAD maakt automatisch verbinding met uw BormBusiness of PointLineProject en neemt de gegevensoverdracht over.

PointLine CAD online tekeningen bieden u een flexibelere manier van werken en garanderen een volledige en betrouwbare gegevensuitwisseling tussen werken in het bedrijf en de mobiele werkplek.

Tekeningen zijn toegankelijk via webtoegang vanuit PointLineCAD