BormBusiness: Projectcontrolling

Projectcontrolling – De bepalende gegevens om het project correct aan te sturen

Projectcontrolling in de lijstweergave

Projectcontrolling is een tool voor de projectmanager of werkvoorbereider, waarin de belangrijkste feiten en cijfers over het project en opdracht op een centrale plek zichtbaar zijn.
In tegenstelling tot de projectmanager kan een afdelingshoofd/directielid of zelfs een lid van de raad van bestuur meerdere projecten afbakenen in termen van deadlines, projectmanagers, kostendragers, etc. om overzicht te houden over kosten en voortgang.

Projectcontrolling is een belangrijk managementinstrument om adequaat op nieuwe uitdagingen te kunnen reageren. Met de uitgebreide projectcontrolling bespaart u niet alleen tijd, maar toont u ook transparant en duidelijk de projectstatus. Duidelijke en beknopte controlling is essentieel, zeker bij grotere en langdurige projecten.

Met projectcontrolling kunnen de eerdere nacalculatierapporten worden vervangen in een interactieve tool.