Automatische Layouts

Layouts sneller inrichten

Wie kent het niet? De 3D tekening is klaar en de klant heeft de opdracht gegeven. De productie wil echter nog een paar doorsnedes en details hebben, zodat alle constructies duidelijk zijn en alles correct kan worden geproduceerd. Het plaatsen van de doorsnedes op de lay-out is tijdrovend en soms zeer repetitief. PointLine CAD heeft nu een wizard die u het werk uit handen neemt en u veel tijd bespaart.
De lay-outwizard plaatst automatisch de aanzichtvensters op de lay-out. De dynamische doorsnedes, die tijdens het tekenen kunnen worden ingesteld, vormen de basis van de geautomatiseerde aanzichtvensters. De wizard kan worden gebruikt om te definiƫren welke doorsnedes op de lay-out moeten worden gegenereerd. De assistent plaatst vervolgens automatisch alle doorsnedes, plattegronden en aanzichten op het vel papier en stelt de schaal en weergavemodus overeenkomstig in.

Enkele variabele kasten uit de uitgebreide bibltioheek