PointLineCAD, 3D en 2D CAD tekenprogramma voor interieurbouw, standbouw, winkelinrichting

Creatiever, eenvoudiger, sneller

Presentatie tekening van een interieur getekend met 3D CAD-programma PointLine, een tekenprogramma voor de interieurbouw, winkelinrichting en standbouw Met PointLine3D maakt u briljante presentaties die indruk maken op uw klanten.
Emoties worden opgewekt, en u klant krijgt een goed beeld van dat wat u bedoeld met het ontwerp. PointLine3D ondersteunt u op deze manier met het verkopen van uw projecten.

Dankzij de uitgebreide functionaliteit en de duidelijke begeleiding bij de commando's, zijn ook complexe ontwerpen eenvoudig te realiseren. PointLine beschikt over uitgebreide bibliotheken, van meubilair en variabele kasten tot aan het benodigde beslag. Dit alles maakt PointLine tot een krachtig en snel te leren en daarom efficiënt CAD-programma.

Met het geïntegreerde renderprogramma CaddFoto maakt u van uw ontwerp foto-realistische afbeeldingen of animaties. Effecten zoals schaduw, reflectie, glas en materiaal structuren worden in een mum van tijd realistisch weergegeven.

Van de 3D tekening maakt u aanzichten en doorsneden die u kunt voorzien van bemating, arceringen en eventuele technische details. Deze aanzichten, doorsnedes en eventueel ook 3D plaatjes, plaatst u op een papierformaat naar keuze. Dit vel papier wordt automatisch voorzien van uw onderhoek, waarin de diverse gegevens ook automatisch ingevuld kunnen worden.

Site Map | Printable View | © 2008 - 2017 BORM Nederland b.v. |