Diensten

BORM Nederland verkoopt niet alleen software, wij bieden u ook diverse diensten. Naast onze standaard diensten zoals opleidingen en support, kunnen wij u ook de volgende diensten aanbieden. 

Bibliotheken opbouw
U gebruikt eigen producten die niet in de standaard PointLine bibliotheek zitten. Hierdoor onstaat de behoefte aan een speciaal op uw werkzaamheden gerichte bibliotheek voor gebruik in PointLine. Ook hier kunnen wij u helpen. Wij kunnen u adviseren bij de opbouw van deze bibliotheek, maar kunnen ook u het werk uit handen nemen en deze bibliotheek  voor u opbouwen. 

Software aanpassing
Het is ook mogelijk om onze software aan te passen aan uw wensen.  Uw eigen workflow en gebruikersinterface, op maat gemaakte koppelingen met andere programma's, dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden. 

Rendering/Teken service
Heeft u zelf niet voldoende tijd om de 3D presentatietekening of rendering voor uw project te maken, ook hierbij kunnen wij u helpen. Wij kunnen dit voor u doen of brengen u in contact met een van de tekenbureau's die onze software gebruiken. 

Wilt u gebruik maken van een van onze diensten, of wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.


Site Map | Printable View | © 2008 - 2017 BORM Nederland b.v. |